Title

Badger Ordnance Universal Safety, uusi

64,90 €

Universaali tulivalitsin AR15 ja AR10 kivääreihin. Toimii sekä vasemman- että oikeanpuoleisena. Jos olet vasenkätinen ampuja, etkä halua kaksipuoleista valitsinta, tämä on paras markkinoilla oleva vaihtoehto. Tuote on uusi, valmistaja Badger Ordnance, USA.      

Title

Magpul BAD, uusi

34,90 €

Päivitetty versio perinteisestä AR15/M16 luistinsalvasta. Tämän avulla luisti on nopeampi vapauttaa lippaanvaihdon yhteydessä. Tuote on uusi, valmistaja Magpul, USA.       

Title

Battle Arms BAD-ASS kaksipuoleinen tulivalitsin, uusi

74,90 €

Battle Arms BAD-ASS on kaksipuoleinen, modulaarinen tulivalitsin AR15 kivääreihin sekä Armalite AR10 kivääriin. Valitsimessa on irroitettavat vaihdinosat, joten käyttäjä voi itse valita laittaako pidemmmän vaihdinosan aseen vasemmalle vai oikealle puolelle. Tämä ominaisuus tekee valitsimesta erittäin hyvän vaihtoehdon vasenkätisille ja molemmilta puolilta ampuville. Tuote on uusi, valmistaja Battle Arms, USA.      

Title

Noveske/Magpul STS tulivalitsin, uusi

69,50 €

Noveske Rifleworksin ja Magpullin yhteistyön tulos, Short Throw Selector. AR15 puoliautomaattikivääreihin sopiva tulivalitsin, joka lyhentää valitsimen kääntömatkan 90 asteesta 60 asteeseen. Valitsimen runko on terästä, valitsinosat Magpul-polymeeriä. Mukana toimitetaan yksi lyhyt ja yksi pitkä valitsinkappale jotka voi asentaa aseeseen kummalle puolelle tahansa. Tuote on uusi, valmistajina Noveske Rifleworks LLC ja Magpul, USA.      

Title

Troy Ambidextrous Safety Selector AR15, uusi

69,00 €

Kaksipuoleinen tulivalitsin AR15 kivääriin. Tuote on uusi, valmistaja Troy Industries, USA.       

Title

Magpul B.A.D luistisalpa

34,90 €

Magpullin B.A.D. luistisalpa. Nopeuttaa luistivapauttimen käyttöä, kun kerran kokeilet et palaa enää vanhaan!

Normaalihinta  38,90€

Tilapäisesti loppu!

Title

Noveske/Magpul STS 60° varmistinvipu

69,50 €

Noveske STS (short throw selector) 60° varmistin. Mahdollistaa selvästi nopeamman varmistimen käyttämisen. Ehdoton varuste toiminta-ammuntaan! Valmistaja Noveske/Magpul, USA.

--60 asteen kääntökulma
--herkkätoiminen ja nopea
--koneistettua ruostumatonta terästä mustalla nitriittipinnoitteella

toimitussisältö:
--varmistinrunko
--2 x kiinnitysruuvi
--lyhyt ja pitkä peukalovipu (valmistaja Magpul)

Varastossa.

Tilaa syöte RSS - Alakerran osat