Title

Vega Holster Varustevyö

49,00 €

Todella jämäkkä ja laadukas Vega Holster 55 mm leveä Corduravyö turvasoljella.

Title

SAR-Aseliikeen Varustevyö

29,00 €

Nyt oman liikkeen laadukasta tuotantoa varustevyö, joka ei työtä pelkää. Erittäin kestävä ja varusteet pysyvät hyvin mukana, vaikka meno menisi vähän hurjemmaksi. Tule liikkeeseemme ja hae omasi!!!

Title

GK PRO varustevyö 3-pistekiinnitys

37,90 €

GK PRO varustevyö on huippu laadukas 50mm leveä ammattikäyttöön suunniteltu varustevyö, jonka tarrapinta pitää hyvin kotelot paikallaan. Se soveltuu käytettäväksi alusvyön kanssa tai laitettavaksi suoraan esimerkiksi GK:n housuissa oleviin 50mm vyölenkkeihin. Vyössä on erinomainen 3-pistekiinnitys, joka varmistaa sen ettei vyöauke vahingossa. Saatavilla olevat pituudet ovat 88cm-128cm

Vöiden pituudet.
S- 88cm
M-98cm
L-108cm
XL-118cm
2XL-128cm

Title

GK alusvyö

23,90 €

GK alusvyö sopii täydellisesti yhteen GK-varustevyön ja GK-housujen kanssa. Sen korkeus on vain 35mm joten sitä voi käyttää alusvyönä myös muiden housujen ja varustevöiden kanssa. Vyössä on kovasta muovista tehdyt kiinnityslenkit maksimissaan 50mm korkeaa varustevyötä varten. Alusvyö parantaa varustevyön mukavuutta ja istuvuutta. Varustevyössä on kiinnitystä varten molemmin puolinen tarrapinta, joten sen saa jokaiseen tarrapinnalla varustettuun varustevyöhön kiinni ja se kiinnittyy myös itseensä kummin päin tahansa. GK-alusvyön pituus on 140cm.

Tilaa syöte RSS - Varustevyöt