0,00 €

Toimitusehdot

SUOSTUMUS HENKILÖTIETOJESI KÄSITTELYYN

Tekemällä tilauksen hyväksyt henkilötietojesi käyttämisen. Katso tämän sivun lopusta tietosuojaselosteemme.

1. Tuotteilla on 14 päivän vaihto ja palautusoikeus

2. Suoraan hyllyssä olevien tuotteiden toimitusaika 1-4 päivää. Jos tuotteet löytyvät suoraan hyllystä, tilaus lähetetään heti tilauspäivänä. Mikäli tilattu tuote on poikkeuksellisesti päässyt loppumaan tai on Joensuun SAR Oy:llekin tilaustuote, ilmoitamme asiasta viipymättä asiakkaalle.

3. Asiakkaalla on velvollisuus ilmoittaa välittömästi Joensuun SAR Oy:lle, jos hän on saanut väärän tai viallisen tuotteen. Ilmoituksen voi tehdä joko sähköpostitse osoitteeseen myynti@joensuunsar.fi tai puhelimitse 013 229 102 myymälän aukioloaikoina (Ma-Pe klo 09:00 - 17:00, La klo 10:00 - 13::00).

4. Joensuun SAR Oy ei vastaa siitä, jos tilauksen toiminta estyy, vaikeutuu tai myöhästyy sellaisten tekijöiden vuoksi, joihin Joensuun SAR Oy ei ole pystynyt vaikuttamaan. Tällaisia seikkoja ovat esimerkiksi valtion poikkeustilat (esim. hätätila, sotatila), voimakkaat luonnonilmiöt, vienti- ja tuontikiellot, viranomaispäätökset, yleisen liikenteen häiriintyminen tai muu vastaava yrityksen toimintaa vaikeuttava tai estävä toiminta, esimerkiksi epidemian/pandemian johdosta.

 

Luvanvaraisen ampuma-aseen ostaminen verkkokaupasta

Ampuma-ase voidaan ostaa netin kautta kuten mikä tahansa tuote sillä erotuksella, etteivät kaikki Matkahuollon tai Postin toimitusvaihtoehdot ole käytettävissä.

Tehtyäsi tilauksen, toimita meille postitse alkuperäinen poliisin myöntämä ampuma-aseen hankkimislupa allekirjoitettuna (kaikki 4 kpl!) sekä kopio voimassaolevasta henkilöllisyystodistuksestasi meille osoitteeseen Joensuun SAR Oy, Kauppakaari 1, 80100 Joensuu.

Tarvitsemme ehdottomasti alkuperäiset hankkimisluvat, joten älä lähetä meille kopiota tai sähköistä versiota dokumentista. Henkilötodistuksesta (henkilökortti/passi) voit lähettää meille kuvan sähköisessä muodossa sähköpostiin myynti@joensuunsar.fi. Huom! Kuvan tulee olla riittävän tarkka, jotta siitä on erotettavissa selkeästi kaikki tiedot.

 

Hallussapitoluvanvaraiset tuotteet

Ostaessasi hallussapitoluvanvaraisia tuotteita (esim. patruunoita tai äänenvaimentimia), sinun tulee toimittaa kuvat ampuma-aseen hallussapitoluvan molemmista puolista sekä voimassaolevasta henkilöllisyystodistuksestasi meille. Voit ostaa tuotteet normaalisti ja toimittaa luvat tilauksen jälkeen. Pidäthän huolen, että kuva on riittävän tarkka, jotta tiedot käyvät selkeästi ilmi. Kopion hankkimis- tai hallussapitoluvasta voit toimittaa

  1. Ensisijaisesti sähköpostitse kuvana osoitteeseen myynti@joensuunsar.fi tai
  2. Postitse osoitteeseen Joensuun SAR Oy, Kauppakaari 1, 80100 Joensuu

 

Ilma-aseiden tilaaminen (ainoastaan täysi-ikäiset henkilöt)

Ostaessasi ilma-aseita toimita meille kopio voimassaolevasta henkilöllisyystodistuksesta (henkilökortti/passi), jotta voimme varmistua asiakkaan oleva vähintään 18-vuotias. Tarkistathan, että kuva on riittävän selkeä, että kaikki tiedot ovat luettavissa ongelmitta. Henkilöllisyystodistuksen kopion voit toimittaa

  1. Ensisijaisesti sähköpostilla kuva osoitteeseen myynti@joensuunsar.fi
  2. Postitse osoitteeseen Joensuun SAR Oy, Kauppakaari 1, 80100 Joensuu. 

 

Tarkemmat toimitusehdot

1. Toimitusaika

Tuotteidemme toimitusaika on normaalisti 1-4 työpäivää. Pyrimme siihen, että toimitukset lähetetään aina mahdollisimman nopeasti asiakkaalle. Jos toimitusaika venyy normaalia pidemmäksi, otamme asiakkaaseen yhteyttä mahdollisimman nopeasti sähköpostitse tai puhelimitse.

2. Toimitustavat

  • Kaikki tuotteet on hinnoiteltu vapaasti Joensuussa eli hintoihin lisätään toimituskulut. Toimituskulut ovat vähittäisasiakkaille yleensä 10,00 euroa/lähetys (alle 5 kg). Mikäli lähetys on suuri tai painava, esimerkiksi vaikka patruunoita, niin toimituskulut määräytyvät painon mukaan.

3. Verkkokaupan maksutavat

  • Verkkopankkimaksut: Nordea, OP, Danske Pankki, Ålandsbanken, Handelsbanken, S-Pankki, Aktia, POP-Pankki, Säästöpankki ja Oma Säästöpankki. Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (y-tunnus 2122839-7) yhteistyössä Suomessa toimivien pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.
  • Luottokortit: Visa, Visa Electron, Mastercard ja American Express. Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (y-tunnus 2122839-7) yhteistyössä Suomessa toimivien pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai Mastercard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.
  • Mobiilimaksut: MobilePay. Mobiilimaksun toteuttajana toimii Paytrail Oyj (y-tunnus 2122839-7) ja mobiilimaksupalvelun tuottaja on MobilePay Finland Oy (y-tunnus 2912210-8). MobilePay-sovelluksella tehtävissä maksuissa maksun saajana näkyy Paytrail Oyj, joka välittää maksun saajalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.
  • Maksu noudettaessa kassaan. Voit tehdä tilauksen normaalisti verkossa etukäteen. Jos haluat maksaa vasta noutaessasi myymälästä, valitse ensin toimitustavoista "nouto myymälästä", jotta voit valita maksutavaksi "maksu noudettaessa myymälästä".
  • Laskutus. Meiltä on mahdollisuus ostaa tuotteita myös laskulle, palveluntuottajana on tässäkin tapauksessa Paytrail Oyj. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj (y-tunnus 2122839-7)

Innova 2, Lutakonaukio 7, 40100 Jyväskylä

p. 020 718 1830

 

4. Palautusoikeus ja tuotevaihdot

Tuotteilla on täysi 14 vuorokauden palautus- ja vaihto-oikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@joensuunsar.fi tai puhelimitse numeroon 013 229 102 liikkeen aukioloaikoina. Pyydämme palauttamaan tuotteet osoitteeseen Joensuun SAR Oy, Kauppakaari 1, 80100 Joensuu. Palautusoikeus koskee myös viottuneita tai virheellisiä tuotteita.

Pyydämme ilmoituksessanne kuitenkin ilmoittamaan:

  • Palautuksen syyn (vioittunut/väärä tuote)
  • Tilaajan tunnistetiedot (nimi ja tilausnumero)
  • Haluatko palauttaa tuotteen ja saada rahat takaisin tilille vai haluatko vastaavan tuotteen vioittuneen tai väärän tuotteen tilalle?
  • Rahojen palautusta varten pyydämme ilmoittamaan tilinumeron.

 

5. Reklamaatiot

Pyydämme ilmoittamaan kaikki tilaukseen tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot seitsemän (7) vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta osoitteeseen myynti@joensuunsar.fi tai soittamalla 013 229 102 liikeemme aukioloaikoina.

 

6. Tilauksen peruminen

Asiakas voi peruuttaa tilauksen, mikäli toimitus ei ole tapahtunut kohtuullisessa ajassa. Tilauksen perumisesta tulee ilmoittaa osoitteeseen myynti@joensuunsar.fi tai soittamalla 013 229 102 liikkeen aukioloaikoina. Ilmoitamme yleensä asiakkaillemme sähköpostilla tai puhelimitse poikkeavista toimitusajoista. Myös Joensuun SAR Oy pidättää oikeuden tilauksen peruuttamiseen ja asiakkaan rahojen palauttamiseen.

 

7. Verkkokaupan hinnat

Sivuilla näkyvät myyntihinnat sisältävät aina arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden virheellisesti kirjautuneiden hintojen korjauksiin. Mikäli hinnan virheellisyys todetaan vasta tilauksen vahvistuksen yhteydessä, ollaan siitä yhteydessä tilaajaan ennen kuin tilaus vahvistetaan lopullisesti. Varatessanne aseen nettikaupasta, varaus astuu voimaan kun olemme vastaanottaneet ennalta sovitun varausmaksun aseen kokonaishinnasta. Varausmaksun osuutta ei palauteta, jos kauppa purkaantuu tai jää kokonaisuudessaan tapahtumatta ostajan toimien vuoksi.

 

8. Yhteystiedot

Joensuun SAR Oy

Kauppakaari 1, 80100 Joensuu

p. 013 229 102

myynti@joensuunsar.fi

 

Aukioloajat

Ma-Pe klo 09:00 - 17:00

La klo 10:00 - 13:00

 

TIETOSUOJASELOSTE: JOENSUUN SAR OY

Kuvaus henkilötietojen käsittelytoimista

Rekisterinpitäjä ja yhteystiedot

Joensuun SAR Oy
Kauppakaari 1, 80100 Joensuu

Y-tunnus: 1502897-0
Puh. 013 229 102, myynti@joensuunsar.fi

 

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus ja peruste

Ensisijaisena perusteena henkilötietojen käsittelyssä on Joensuun SAR Oy:n (myöhemmin yrityksen) ja asiakkaan välinen sopimus asiakassuhteesta tai muu asiallinen yhteys, joka perustuu esimerkiksi rekisteröidyn antamaan suostumukseen.

Henkilötietoja voidaan käsitellä seuraavissa käyttötarkoituksissa yrityksen toimesta:

• Yrityksen ja asiakkaan välisen asiakassuhteen tai muun asiallisen yhteyden hoitaminen ja ylläpito.

• Yrityksessä voidaan käsitellä henkilötietoja myös muiden asiakkuuden hoitamiseen liittyvien, tarpeellisten toimenpiteiden yhteydessä.

• Markkinoinnin mahdollistaminen, sen kehittäminen sekä seuranta.

• Tuotteiden ja palveluiden suunnitteleminen, tarjoaminen, tuottaminen ja toimittaminen.

• Henkilötietoja käsitellään lisäksi laskutuksen, tilausten, yhteydenottojen, rekrytoinnin ja raportoinnin tarpeisiin.

Käsiteltävät henkilötiedot

Joensuun SAR Oy:n käsittelemät tiedot koskevat asiakassuhteessa olevia tai aiemmin olleita sekä yritykseen muulla tavoin yhteydessä olleita henkilötä.

Rekisteröidyistä tallennettuja tietoja voivat olla:

• Perustiedot (etu- ja sukunimi, työnantaja- ja nimiketiedot).

• Yhteystiedot (esim. osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero).

• Asiakassuhteeseen liittyvään yhteydenpitoon kuuluvat tiedot, sekä yhteydenotoista tallennetut mahdolliset asiakkaan itse tuottamat sisällöt.

• Teknisten valvontajärjestelmien keräämät tiedot  (esim. lokitiedot, verkkoliikenteen tunnistetiedot,
kameravalvontajärjestelmän tallenteet).

• Rekrytointiin liittyvä tiedot kuten ansioluettelon ja työhakemuksen sisältämät tiedot.

Henkilötietojen säilytysaika

Joensuun SAR Oy säilyttää henkilötietoja rekistereissään vain vaaditun pakollisen ajan ja/tai kunnes olemassa oleva peruste henkilötietojen säilömiselle päättyy. Säilytysajoissa noudatetaan kulloinkin voimassa olevaa lainsäädäntöä.

Säännönmukaiset tietolähteet

Tietoja saadaan ensisijaisesti julkisista lähteistä, rekisteröidyltä itseltään, automaattiseen seurantaan ja valvontaan tarkoitetuista teknisistä järjestelmistä sekä asiakkuuteen ja viestintään liittyvistä tapahtumista.

Joensuun SAR Oy kerää henkilötiedot pääasiassa asiakkaalta itseltään esimerkiksi, kun asiakas tekee ostoksen Joensuun SAR Oy:stä tai kun asiakas rekisteröityy eri palvelukanavissa. Tietoja voidaan kerätä rekisterinpitäjän sähköisissä palveluissa myös evästeiden ja muiden vastaavien tekniikoiden avulla. Lisäksi Joensuun SAR Oy voi kerätä ja päivittää henkilötietoja viranomaisilta ja yleisesti käytetyistä osoiterekistereistä.

Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Henkilötietoja ei luovuteta Joensuun SAR Oy:n lukuun toimivien palveluiden ja viestinnän tuottamiseen, kehittämiseen tai ylläpitoon osallistuvien tahojen ulkopuolelle muuten, kuin sopimuksen, erillisen suostumuksen ja/tai kulloinkin voimassa olevan tietosuojalainsäädännön rajoissa.

Asiakastietoja ei pääsääntöisesti luovuteta tai siirretä Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Henkilötietojen suojauksen periaatteet

Joensuun SAR Oy on toteuttanut tarvittavat toimenpiteet suojatakseen henkilötiedot kaikissa käsittelyvaiheissa sekä vahingossa tapahtuvalta tai laittomalta häviämiseltä, luovuttamiselta, muuttamiselta tuhoamiselta tai luvattomalta väärinkäytöltä ja pääsyltä.

Kaikki yrityksen mahdolliset manuaaliset aineistot säilytetään lukituissa sijainneissa, joihin on pääsy vain nimetyillä ja tehtäviensä vuoksi pääsyyn valtuutetuilla henkilöillä.

Henkilötietoja sisältävien järjestelmien, dokumenttien tai digitaalisen aineiston käyttöön ovat oikeutettuja vain henkilöt, joilla on työnkuvansa perusteella oikeus henkilötietoja käsitellä. Kaikki henkilötietoja käsittelevät henkilöt ovat vaitioloon ja henkilötietojen luottamukselliseen käsittelyyn sidottuja.

Digitaalisesti käsiteltävät henkilötiedot sijaitsevat palvelimilla, jotka ovat suojatuissa ja lukituissa tiloissa. Lisäksi henkilötiedot on suojattu asianmukaisin palomuurein, salasanoin ja muin teknisin kontrollein.

 

Henkilötietojen käsittelyyn liittyvät rekisteröidyn (asiakkaan) oikeudet

Oikeus vastustaa henkilötietojen käsittelyä

Rekisteröidyllä on oikeus henkilökohtaiseen erityiseen tilanteeseensa liittyen vastustaa itseensä sekä hänen henkilötietoihinsa kohdistuvia käsittelytoimia, joita Joensuun SAR Oy kohdistaa siltä osin, kun tietojen käsittelemisen perusteena on Joensuun SAR Oy:n ja rekisteröidyn välinen asiakassuhde. Rekisteröity voi esittää vastustamista koskevan vaatimuksensa tämän dokumentin mukaisesti. Rekisteröidyn tulee vaatimuksen yhteydessä yksilöidä se erityinen tilanne, johon perustuen hän vastustaa käsittelyä. Joensuun SAR Oy voi kieltäytyä toteuttamasta vastustamista koskevaa pyyntöä laissa säädetyin perustein.

Oikeus saada pääsy tietoihin

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja yrityksen henkilörekisteriin on tallennettu. Tarkastuspyyntö tulee tehdä ottamalla yhteyttä tässä dokumentissa mainittuihin yhteystietoihin. Tarkastusoikeus voidaan evätä laissa säädetyin perustein.

Oikeus vaatia tiedon oikaisemista, poistamista tai käsittelyn rajoittamista

Korjauspyyntö virheellisestä, tarpeettomasta, puutteellisesta tai vanhentuneesta tiedosta tehdään tämän dokumentin yhteystietoihin.

Rekisteröidyllä on myös oikeus vaatia Joensuun SAR Oy:tä rajoittamaan henkilötietojensa käsittelyä esimerkiksi siinä tilanteessa, kun rekisteröity odottaa Joensuun SAR Oy:n vastausta tietojensa oikaisemista tai poistamista koskevaan pyyntöön.

Rekisteröidyn oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen

Niiltä osin, kun rekisteröity on itse toimittanut asiakasrekisteriin tietoja, joita käsitellään asiakkaan suostumuksen tai erillisen toimeksiannon nojalla, rekisteröidyllä on oikeus saada tällaiset tiedot itselleen pääsääntöisesti koneluettavassa muodossa ja oikeus siirtää nämä tiedot toiselle rekisterinpitäjälle.

Rekisteröidyn oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle

Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus toimivaltaiselle valvontaviranomaiselle, jos Joensuun SAR Oy ei ole noudattanut toiminnassaan soveltuvaa tietosuojasääntelyä.

Yhteydenotot

Kaikissa tähän dokumenttiin koskevissa kysymyksissä ja rekisteröidyn oikeuksien käyttämiseen liittyvissä tilanteissa yhteyttä tulee ottaa asiakaspalveluun (myynti@joensuunsar.fi tai p. 013 229 102).

Joensuun SAR Oy voi tarvittaessa pyytää rekisteröityä täsmentämään pyyntöään ja rekisteröidyn henkilöllisyys varmennetaan ennen toimenpiteisiin ryhtymistä.

Käsittelytoimien muuttaminen

Kehitämme palveluitamme jatkuvasti, joten pidätämme itsellämme oikeuden muuttaa tämän dokumentin sisältämiä tietoja erillisellä ilmoituksella. Muutokset voivat perustua myös muutoksiin lainsäädännössä. Suosittelemme tutustumaan dokumentin sisältöön säännöllisesti.

Asiakaspalvelu
013 229 102
Nopeat toimitukset
Verkkokauppa auki 24/7
Helppo asioida
Mainostoimisto Ideaomena